Janë hapur aplikimet për programin e vullnetarëve: UEFA Europa Conference League Final 2022

Bëhu pjesë e një eksperience unike dhe historike! Federata Shqiptare e Futbollit ju ofron mundësinë të bëheni pjesë e programit të vullnetarëve. Ky program ka si qëllim realizimin e UEFA Europa Conference League Final 2022, një tjetër event i rëndësishëm që i është besuar Federatës Shqiptare të Futbollit, që do të zhvillohet më 25 maj 2022, në stadiumin ‘’Air Albania’’. Do të bashkëpunoni me ekipe profesionale në fushën e eventeve sportive dhe të gjithë dimensioneve të organizimit të një eventi që do të presë me mijëra vizitorë. Të gjithë i dimë emocionet kur shohim një ndeshje, por programi i Vullnetarëve do ju njohë me magjinë, sfidat dhe arritjet gjatë organizimit të saj. Suksese me aplikimin! Ekipi mezi pret t’ju njohë!