POZICIONET E LIRA PËR PROGRAMIN E VULLNETARËVE

Tab i klikueshëm – Pozicionet e lira për programin dhe aftësitë e detyrat specifike të secilit rol.

UEFA CFM (Certificate in Football Management) është një program shumë i nevojshëm për këdo që punon në një organizatë futbollistike që dëshiron të rrisë nivelin e menaxhimit dhe performancës. Ky certifikim në menaxhim futbolli ofrohet nga UEFA për përfaqësuesit e federatave anëtare si edhe për përfaqësues të futbollit në nivele të ndryshme.

Federata Shqiptare Futbollit, njofton se ka filluar zyrtarisht aplikimi online per akreditimin e gazetareve, operatoreve dhe fotoreportereve qe do te perzgjidhen per te qene te pranishem ne ndeshjen miqesore Shqiperi-France qe do te luhet me 13 Qershor ora 18:00 ne “Elbasan Arena”. Pas aplikimit, i cili do te jete i disponueshem rreth 15 dite, te perzgjedhurit do te njoftohen me email nga zyra e shtypit prane FSHF-se. Linku per te aplikuar: http://fshf.org/index.php/sq/lajme/akreditimi

Lorem Ipsum is simply dummied text of the printing and typesetting industry.